Opgietmiddel

Opgietmiddel

Grootste assortiment opgietmiddel, tegen de beste prijzen!

Op deze pagina vindt u de verschillende opgietmiddelen. De opgietmiddelen zijn verdund zodat ze veiliger in gebruik zijn dan etherische oliën.

De Odeur de Vie opgietlijn bestaat uit sterk geconcentreerde opgietmiddelen (daarom ook wel opgietconcentraat genoemd), leverbaar in veel verschillende geuren. 

De opgietmiddelen van Green Bouquet zijn origineel Fins en zijn Alcoholvrij. Alle opgietmiddelen zijn natuurlijk en van zeer hoge kwaliteit. De opgietmiddelen zijn geheel alcoholvrij en zijn geproduceerd op waterbasis. Hierdoor zijn deze opgietmiddelen niet brandgevaarlijk en dus ideaal om veilig te gebruiken in de sauna en voor de aromabrander.

Alle opgietmiddelen zijn van hoge kwaliteit en absoluut veilig te gebruiken. Kijk op de pagina uitleg opgietmiddel voor meer informatie over het gebruik van de opgietmiddelen. Alle opgietmiddelen kunnen natuurlijk gebruikt worden in de sauna thuis. Daarnaast zijn deze producten ideaal om te gebruiken in een aromaverdamper.

Odeur de Vie Opgietmiddel is sterk geconcentreerd zodat u maar 5 ml op één liter water hoeft te gebruiken. Bij iedere bestelling kunt u één gratis maatbekertje bestellen.

Typische sauna opgietconcentraat geuren zijn onder andere: dennen, eucalyptus, lavendel en mint.Saunaan Opgiet Citronella 500mlGreen Bouquet Mänty tuoksu (den) 500mlGreen Bouquet Koivuvihta = takkenbos Berk 1st. vihtaGreen Bouquet originele Finse producten


Er zijn geen producten in deze categorie.

© 2019 www.AllCeyiz.nl | All rights reserved | Designed by Websayfa.nl

Neem contact op met ons

Onze locatie(s)

Allshoppen.nl
De Drie Kronen 16
1601 MT Enkhuizen
telefoon: +31228527089

+31 (0) 228527089 / 06-24252600

telefoon: +31228527089

Ma t/m za10-18 uur/do tot 19:30 uur Zondag we zijn gesloten