Saunaproducten

Saunaproducten

Natuurlijke wellness, lichamelijke reiniging en pure geestelijke ontspanning. In uw eigen sauna voelt de stress van de dagelijkse werkzaamheden verder weg dan ooit; authentiek Finland in uw vertrouwde, persoonlijke omgeving. Bij SaunaProducten maken wij uw saunabeleving graag zo aangenaam mogelijk. Sfeer, eenvoud, toegankelijkheid en rust zijn onze sleutelwoorden: het zweten begint bij ons pas daadwerkelijk in de sauna.

 

Ons assortiment sauna-accessoires is breed en zorgvuldig samengesteld. SaunaProducten is dé online winkel voor sfeervolle verbruiksartikelen en de vervanging van diverse toebehoren. Van kachels tot verlichting en van saunastenen tot het meubilair: juist de persoonlijke details maken het saunagebruik tot een ontspannen ervaring. De historie en traditie van Finland staan centraal in onze filosofie; de collectie herbergt uitsluitend authentieke producten uit het land waar de sauna zijn oorsprong vindt.

 

In onze collectie maken wij – naast ons eigen merk – graag plaats voor twee absolute topmerken: SAWO Finland en RentoSauna. SAWO Finland bewijst zich al jarenlang als de grootste producent van sauna-accessoires, terwijl RentoSauna juist het pure gevoel van welzijn, rituelen en sensaties oproept. Zo combineren wij in ons assortiment een ultieme prijs/kwaliteit verhouding met een ruim aanbod en een exclusieve selectie van luxe en design.

Sorteren op:
€3,50
Geel Scrubzout van ‘Sel de Vie’ met verleidelijke geur van 1000 bloemen. Scrubzout verwijdert d..
Weergeven 1 t/m 1 van in totaal 1
© 2019 www.AllCeyiz.nl | All rights reserved | Designed by Websayfa.nl

Neem contact op met ons

Onze locatie(s)

Allshoppen.nl
De Drie Kronen 16
1601 MT Enkhuizen
telefoon: +31228527089

+31 (0) 228527089 / 06-24252600

telefoon: +31228527089

Ma t/m za10-18 uur/do tot 19:30 uur Zondag we zijn gesloten